Servicii

O echipa profesionista, avand doua ateliere de service auto moderne cu o dotare de ultima generatie, presteaza in timp record, la cel mai avantajos pret si cea mai buna calitate urmatoarele servicii :

Piese de schimb

Piesele de schimb si consumabilele sunt de cea mai buna calitatea a celor mai mari producatori: Bosch, Siemens, Sachs, Boge, Ferodo, Valeo, Delphi, etc. Garantia pentru manopera si piesele de schimb este conform normelor in vigoare.

Mecanica

Revizii periodice, diagnoza computerizata a sistemului si a autovehiculului, reparatii si intretinere: motor, transmisie, sistem de rulare si instalatiile / anexele acestora.

Diagnoza computerizata

Tinichigerie

In atelierul nostru de tinichigerie masina dumneavoastra va redeveni "ca noua". Echipa noastra de profesionisti efectueaza reparatii de calitate superioara, cu garantie si piese originale.

Vopsitorie

In vopsitoria noastra ultramoderna utilizam vopsele ecologice pe baza de apa.Personalul nostru calificat va garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara cu garantie.

Serviciu tractari

Non-stop pentru dumneavoastra! Mobilitate chiar si in caz de imobilizare. Trebuie numai sa apelati numarul +4021 267 51 99 si veti beneficia de ajutor prompt.

Electrica auto