You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Revizii, Schimb ulei si filtre, Distributie, Turbina, Injectii, Radiatore, Articulatii, Suspensii, Frane, Directie, Sistem evacuare si admisie, Reparatie chiuloase si motoare.

Sistem de iluminat complet:
Sigurante, Componente electrice comenzi, Cablaje, Baterii etc.

permite verificarea conditiilor tehnice generale ale masinii, verificarea parametrilor reali cu cei teoretici si identificarea oricarei defectiuni, pentru a le elimina rapid.

In atelierul nostru de tinichigerie masina dumneavoastra va redeveni "ca noua". Echipa noastra de profesionisti efectueaza reparatii de calitate superioara, cu garantie si piese originale.

In vopsitoria noastra ultramoderna utilizam vopsele ecologice pe baza de apa. Personalul nostru calificat va garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara cu garantie.

Piesele de schimb si consumabilele sunt de cea mai buna calitate, a celor mai mari producatori: Bosch, Siemens, Sachs, Boge, Ferodo, Valeo, Delphi, etc.

Reparatie cutie automata si manuala, ambreaj cutie automata si manuala, megatronic cutie automata, schimb ulei si filtre

Electrica A/C, Radiator A/C, Instalatie A/C, Compresoare A/C, Aparate freon performant ambele tipuri, 134a si 1234 ecologic.

Masinile devin din ce in ce „mai inteligente” cu ajutorul camerelor si al senzorilor care sunt adesea integrati in parbriz.
La inlocuirea geamurilor auto este importanta calibrarea corecta a acestor piese de inalta tehnologie.

Service Auto
Avand o echipa profesionista si doua ateliere de service auto moderne, cu dotari de ultima generatie, prestam servicii de calitate intr-un timp scurt si la preturi avantajoase.

Va rugam sa completati formularul daca doriti sa faceti o programare!

Serviciul de tractari auto este disponibil doar pentru masinile care se repara in service-ul nostru.